#SonAlMaresme: El DDM segueix la trajectòria de tres grups emergents

La sèrie documental emesa aquest estiu sobre Ebri Knight, Coriolà i Born54

  • Redacció // Foto: DDM
  • Dijous, 28 Agost 2014 12:23

Cultura 204/2015, SonalMaresme

Diaridelamusica.com va estrenar el dimarts 22 de juliol a les 21.45 hores la sèrie documental SonAlMaresme a m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. El projecte audiovisual, creat i dirigit per Jorge Heredia, mostra el seguiment a tres grups maresmencs que han viscut l’èxit recentment: els premianencs Coriolà, els argentonins Ebri Knight i els Born54, que són dels entorns de Cabrera de Mar.

SonAlMaresme mostra diferents activitats i processos que aquests tres grups viuen en el seu dia a dia per a poder dedicar-se professionalment a la música en un futur pròxim, com la visita a una discogràfica, assajos, concerts i, fins i tot, l’enregistrament dels seus àlbums.

Els capítols, de deu minuts de durada, s’han emès per m1tv, des de mijtans de juliol i durant tot l’agost. Així, el programa musical de la televisó de Mataró i el Maresme ha ofert una programació especial d’estiu. A la web de DDM es poden recuperar tots els capítols.  
SonAlMaresme és el Treball Final de Grau del seu autor, el graduat en Mitjans Audiovisuals pel Tecnocampus, Jorge Heredia.