Tot a punt per un Canet Rock històric amb 25.000 persones

Manel, Els Pets, els Amics de les Arts i Mishima, els més esperats

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Divendres, 04 Juliol 2014 10:56

Cultura 2013, Canet Rock

El Canet Rock 2014, l’esdeveniment musical, cultural i social que tindrà lloc el 5 de juliol a Canet de Mar, apunta a un ple històric amb fins a 25.000 persones. L’organització va ampliar amb 5.000 persones més l’aforament inicial previst i les entrades es venien a bon ritme a inicis de setmana. Aquest fet converteix aquesta cita recuperada en un dels festivals de major importància del país i promet fer de la nit d’aquest dissabte –fins a la matinada de diumenge– una cita única a la comarca.


La vil·la de Canet es prepara per rebre els milers de persones atrets per la idea de recuperar aquest festival històric i per un cartell que recull la flor i nata de la música catalana.

Els grups participants en aquesta edició inclou bona part dels noms més populars de la música catalana actual, amb Manel, Els Pets, Mishima i Els Amics de les Arts al capdavant. Tampoc hi faltarà Brams, Jaume Sisa –l’únic supervivent del festival original–, Gossos, The Pinker Tones, Joan Dausà, Delafé y las Flores Azules, Caïm Riba, Blaumut, Gerard Quintana, Love of Lesbian, Elèctrica Dharma i Txarango.

“Veurem sortir el sol”

El festival ha fet seu l’eslògan de “Veure sortir el sol” i, en efecte, es complirà, ja que la darrera actuació programada és la de ‘The Pinker Tones’ que començarà a un quart de set del matí de diumenge. El recinte obrirà portes a les quatre de la tarda i el primer concert serà d’homenatge a ‘Les 6 hores de Canet’, l’esdeveniment que, als anys setanta, va ser precursor del que després es coneixeria com a Canet Rock.

Els diferents grups s’aniran alternant a l’escenari a gran ritme amb recitals d’entre mitja hora i una hora cadascun. La producció i direcció de l’espectacle va a càrrec dels responsables del ‘Concert per la Llibertat’ de fa un any al Camp Nou.

Tot preparat al Pla d’en Sala
El recinte del Canet Rock s’ubicarà en el conegut com Pla d’en Sala de Canet. Es tracta d’una àmplia extensió en la qual hi haurà una gran zona d’aparcament, servei de busos llançadora des del poble i, complementant els concerts, tot tipus de paradetes de marxandatge, restauració  i bars.
El més còmode per accedir a Canet és fer-ho en tren i el recinte es troba a pocs minuts caminant de l’Estació.