Primer cap de setmana ‘A la vora del jazz’

Swing avui al Clap i diumenge ‘Casi el mejor trio de tu vida’ a El Públic

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 03 abril 2014 00:00

Cultura 2013, a la vora del jazz

Mataró viu entre avui dijous i aquest proper diumenge el primer dels dos caps de setmana, l’un l’abril i l’altre el maig ‘A la vora del jazz’. Així és com es diu el festival que està impulsant l’Associació Jazz Maresme i que farà parada al Clap i a El Públic. És la primera edició d’aquest cicle que abraça tota l’amplitud del jazz amb dues propostes ben diferents entre sI.  

El cicle l’enceta la Big Band Jazz Maresme aquest mateix vespre al Casal l'Aliança, acompanyada per la cantant Laura Simó. Demà mateix, divendres, el Clap acull la segona cita amb Gerard Nieto & his swing all stars, en la segona festa lindy del local i una autèntica selecció de música amb un repertori de temes ballables i coneguts amb el millor esperit del swing, el blues i el gòspel davant del qual es poden fer dues coses: ballar o escoltar. Tots dos camins duen a gaudir d’una proposta molt fresca.

Ja diumenge El Públic acollirà ‘Casi el mejor trio de tu vida’.  Aquest grup presenta una combinació inusual d’estils i d’instruments musicals, no utilitzats habitualment per les bandes de blues i música negra locals amb una formació heterodoxa de violí, banjo, veu, saxo i tuba.