Darlas Qwart, el Jack Johnson del Maresme

  • Redacció
  • Divendres, 20 Desembre 2013 10:38

Cultura, DARLAS QWART

Després del concert Núria Graham el mes passat, El Públic torna al camí de la música en directe propera, càlida i de casa: el millor reclam a la petita distància d’aquest espai cultural. En aquesta ocasió, a més, amb accent de casa i aires frescos d’estiu mediterrani, just el que fa falta per fer caliu enmig la fredor nadalenca. El Maresme té un Jack Johnson particular i aquest serà a El Públic per ensenyar una carrera incipient que guanya adeptes a casa en directe: ell es diu Darlas Quart.

Darlas Qwart és un cantautor tranquil i de bones vibracions. Les transmet per la seva veu profunda i fresca i per la seva vinculació a sonoritats californianes i surferes. Per això recorda al gran referent de la música surfera. En aquesta ocasió estarà acompanyat de bons instrumentistes també de casa: Jordi Esquerra a la guitarra i Albert Manté a les percussions.

La música relaxada de Darlas Qwart es recull en el seu darrer disc, que porta per nom 8. Una proposta ideal pel ritme acompassadament lent de les festes: el seu millor pròleg possible.

ACTES

Data:
Diumenge 22 de desembre

Horari:
20,30h

Lloc:
El Públic Cafè
(c/ d’en Xammar, 11. Mataró)

Preu:
3 euros