Els Pets presenten ‘L’àrea petita’ després de dos anys

Fan parada al Clap en el seu esperat ‘tour’ de retorn

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 13 Desembre 2013 00:00

Cultura 2013, els pets

Dos anys de silenci, d’absència en els directes del país, és molt de temps. Quan qui està tant temps lluny dels escenaris de casa nostra és un grup de la trajectòria dels Pets, és que en preparaven alguna de realment sonada. I ja fa setmanes que es va desvetllar quina era aquesta nova dimensió musical que volien presentar en societat amb el disc ‘L’àrea petita’.

Una nova sonoritat, una nova producció i l’esperat ’tour’ de presentació que fa parada avui divendres al Clap de Mataró.

Disc trencador

Els Pets volien un disc que “trenqués”, literalment, amb les celebracions nostàlgiques d’una trajectòria dilatada i reeixida. Un disc “de caixa o faixa”, diuen, en què han assumit el risc d’apostar per una sonoritat nova i han gaudit d’un cert alliberament de les inèrcies de tants anys.

Amb Refree a la producció han format el “matrimoni perfecte” per encarar el repte. L’atreviment del productor per “renovar el vestit” de les cançons i el canvi en la dinàmica de gravació dels darrers àlbums han connectat amb les ganes de renovació d’Els Pets.