Muchachito, festa personificada amb els compadres

El cantant, en versió reduïda, actua aquesta nit al Clap

  • Redacció / Foto: Cedida
  • Divendres, 08 Novembre 2013 00:00

Cultura, muchachito bombo infierno

El Clap acull aquesta nit el retorn d’un dels artistes que més ha encès la sala: Muchachito. Feia molts mesos que aquest autèntic killer de les versions i la guitarra accelerada havia sotmès Catalunya a un llarg silenci musical durant el qual no ha parat de relacionar-se amb la flor i la nata de la música més gamberra i festiva del país.

Ha format part del G5 o ‘La Pandilla voladora’ i ara presenta una mena de versió reduïda en directe només amb el pintor Santos de Veracruz i el seu sempre impagable estil de pintura en directe i ‘El Ratón’, membre de Los Delinquentes. Dues guitarres, un nou invent musical anomenat ‘Tabanco bomb’ que substitueix el seu antic bombo i moltes ganes de tocar-ho tot.

El repertori de ‘Muchachito y sus compadres’ recollirà un ampli ventall del repertori dels tres discos de Mu­chachito, les seves sempre impagables versions des de ’Dos Gardenias para ti’ o “Palabras para Julia” a ‘El libro de la selva” i també servirà per desgranar les primeres cançons del proper treball discogràfic del músic.

APUNTS

Dia:
Divendres 8 de novembre

Horari:
23h

Lloc:
Sala Gran del Clap (c/ Serra i Moret, 6. Mataró)

Entrada:
Anticipada: 15 euros (+ despeses de gestió)
Taquilla: 20 euros (Les primeres 100 entrades a 10e).