Maria Teresa Julià presenta el seu nou disc de clavecí

La col·laboradora del Tot Mataró hi interpreta diversos autors dels segles XVII i XVIII

  • Redacció
  • Dimecres, 16 Octubre 2013 10:16

Presentació Disc Maria Teresa Julià

La primera planta de la Pastisseria Uñó es va omplir dilluns passat en la presentació del nou disc de la mataronina Maria Teresa Julià, un recorregut per diferents autors dels segles XVII i XVIII amb peces que la mateixa instrumentista de clavecí va explicar didàcticament. Julià és a més de música una autèntica mestra i divulgadora musical especialitzada en la música barroca i col·labora regularment des de fa anys amb el Tot Mataró al càrrec de l’espai ‘Sons d’època’.


Van acompanyar a Julià en la presentació del disc ‘Les meves mans’ el compositor Marcel Olm, que va lloar de l’autora “el seu entusiasme, vitalitat, inquietud i sensibilitat, capaç de consolidar la seva trajectòria convertint-se en tota una artista” i l’editora del Tot, Mari Carme Rodríguez, que va assegurar que “és un privilegi tenir Julià com a col·laboradora perquè t’encomana la seva passió per la música per la manera didàctica que té d’expressar-se”.

El disc ‘Les meves mans’ de Maria Teresa Julià no es pot comprar en botigues de música però sí en els llocs on habitualment imparteix cursos com són Tres Roques, El Triangle o Les Esmandies