Obrint Pas serà en acústic al Monumental en la seva gira de comiat

Actuarà el 12 d’octubre en un concert promogut per la Casa de la Música

  • Redacció
  • Dimarts, 17 Setembre 2013 15:34

Obrint Pas en la seva versió acústica

Obrint Pas actuarà el dia 12 d’octubre al Teatre Monumental de Mataró i en format acústic en el marc de la seva gira de comiat. El grup valencià va anunciar a principis d’any que els seus concerts d’aquest 2013 serien els últims abans d’una aturada indefinida i potser definitiva. En aquesta gira de comiat, el grup combina la seva formació habitual –que toca el dia 21 a Barcelona- amb el format acústic amb el que serà a Mataró de la mà de la Casa de la Música. Les entrades ja són a la venda i valen 10 euros.

'Som i Serem' d'Obrint Pas en acústic

 

La formació reduïda permet retrobar-se amb les cançons que han fet memorable el repertor d’Obrint Pas amb un altre registre en el què no hi falta, òbviament, la dolçaina.

També La Pegatina
Un altre dels grans noms de la música catalana que té cita amb Mataró aquesta tardor és La Pegatina. El grup de rumba festiva de Montcada serà en el seu cas al Clap el divendres 15 de novembre en un dels seus darrers concerts a Catalunya en el marc del tour de presentació del seu darrer disc ‘Eureka!’. La Pegatina ha fet un salt internacional a cada disc i  el darrer cop que van ser a Mataró ja van esgotar les entrades amb dies d’antel·lació. Les del concert mataroní aniran a 15 euros.