Dos dies de Cruïlla BCN al Parc del Fòrum amb primeres espases

És l’edició més ambiciosa i internacional del festival nascut a Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 05 Juliol 2013 00:00

Cultura, morcheeba

L’empresa mataronina Visualsonora organitza avui divendres i demà dissabte l’edició més internacional del Festival Cruïlla BCN al Parc del Fòrum de Barcelona.

Seran dos dies amb una alineació d’artistes de primer ordre mundial encapçalada per Morcheeba, Cat Power, Snoop Dogg, Suede, James Morrison, Trombone Shorty & Orleans Avenue, Billy Bragg, Rufus Wainwright, Tiken Jah Fafoly o Tego Calderón.
Completen aquest cartell l’únic concert a Barcelona que fa Fermin Muguruza en la seva gira i artistes catalans com Ramón Mirabet, Joan Colomo, Mambo Jambo, Pau Vallvè, present en edicions passades, Els Catarres o Maïa Vidal.

Cada nit acabarà amb sessions de DJ com la dels Nasty Monday Djs i hi ha una entrada específica. En total la cita musical comptarà amb 34 artistes de 12 nacionalitats diferents, 15 d’ells músics catalans i espera arribar a 30.000 persones de públic. Com a novetat d’aquest any el Cruïlla es projecta de forma internacional amb el “cognom” ‘We are Music’ i comptarà dissabte al vespre amb l’actuació de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró.