El carrer, escenari del Dia de la Música

Grups i escoles de música, protagonistes de la programació el dia 22

  • Mireia Biel / Foto: Arxiu-Anna Aluart
  • Divendres, 21 Juny 2013 00:00

Cultura, Música, Dia de la Música

El Dia Internacional de la Música farà sortir les escoles de música i diversos grups de la ciutat al carrer per omplir-lo durant tot el dia. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament, l’Escola Municipal de Música i la Casa de la Música han unit esforços per commemorar de forma conjunta la cita anual que ret homenatge a la música.

Aquests tres actors organitzen enguany una programació variada quant a repertori, estils i músics per a celebrar el Dia Internacional de la Música. El proper 22 de juny, la Plaça Santa Anna i l’espai de davant de l’Ajuntament es convertiran en escenaris pels quals hi passaran diverses escoles de música de la ciutat, així com també grups locals i de la comarca.

Proposta variada

Sis centres de Mataró i vuit grups seran els encarregats de treure la música al carrer aquest dissabte. Així, a partir de les 11 del matí, alumnes de l’Escola Municipal de Música, l’Aula de Música Masafrets, Musical Mataró, l’Escola de Música Liceu Mataró, la Imma Planas i la d'El Carreró actuaran a la Plaça Santa Anna. Al seu torn, a partir de 2/4 de set de la tarda, vuit dels divuit grups que s’han presentat actuaran davant l’Ajuntament. Ells seran:

Aleph Cuántico, Espai, Dolmenn, The Go Brothers, Marc Ràmia, Stepmothe, Entre Paréntesis i My Wrong Pleasures.