Èxit del videoclip ‘Mar i Muntanya’ de La Coixinera

El muntatge, que reivindica el catalanisme, assoleix les 2.000 visites en un dia

  • Mireia Biel
  • Dilluns, 10 Juny 2013 13:26

La Coixinera, Videoclip Mar i muntanya

El llançament del nou videoclip de La Coixinera ‘Mar i Muntanya’ ha estat un èxit amb més de 2.000 visites durant el primer dia en què ha estat disponible a la xarxa. Els membres del grup, que han aprofitat que arriba l’estiu per fer sortir a la llum aquest videoclip, s’han mostrat molt satisfets per la bona acollida. El muntatge destaca per la seva reivindicació del catalanisme. 

‘Mar i muntanya’ és el nou senzill del grup de folk-rock La Coixinera, inclòs dins del seu darrer treball ‘Transformacions’, publicat el 2012. El grup va llançar el videoclip corresponent a aquest tema la setmana passada i en només el primer dia va registrar 2.000 visites. La cançó parla de les festes majors de Catalunya i de les particularitats del territori català i està gravat amb la col·laboració de l’Esbart Sant Cugat i la cooperativa Claraboia, que ha gravat el vídeo.

Des de La Coixinera afirmen que “hem aprofitat el bon temps, les revetlles i les festes majors per treure un videoclip fet amb visió de Països Catalans que ens ajudi a regenerar la tradició”. Un muntatge que reivindica el catalanisme, tal com expliquen: “No som ni a França ni a Espanya i ho diem ben alt, ben fort i sense complexos”.

‘Transformacions’

El disc ‘Transformacions’ és un treball que recopila la trajectòria del grup en un DVD que recorda el passat, i un CD amb tretze peces, 60 per cent de cançons noves i un 40 per cent de peces que mai havien estat incloses dins d’un disc, però que la gent coneixia perquè s’havien tocat. El disc va ser finançat a través de la plataforma de micromecenatge ‘Verkami’.  

'Mar i muntanya', de La Coixinera