Diaridelamusica.com torna a m1tv i col·laborarà amb El Tot

Gràcies al pacte de patrocini per la difusió de la cultura local amb Assegurances Feliu

  • Redacció
  • Dijous, 30 Maig 2013 00:00

Pàgina de Diaridelamusica.com

A partir d’aquest juny el projecte de difusió de l’escena territorial i emergent de la música maresmenca Diaridelamusica.com, promogut per la productora audiovisual Clack, es podrà tornar a veure en un format televisiu a la graella de M1 Televisió.

Clack ha signat un acord de patrocini amb l’empresa mataronina Assegurances Feliu gràcies al qual es podrà produir un programa capsular setmanal de 6 minuts que inclourà entrevistes, directes musicals inèdits en diferents escenaris de la comarca i agendes musicals de les principals sales i auditoris del Maresme. Paral·lelament, els continguts del Diaridelamusica.com també apareixeran a les pàgines del setmanari El Tot Mataró. D’aquesta manera el projecte de comunicació musical s’associa i reapareix en noves capçaleres i cadenes líders del seu àmbit d’influència.

Cultura, diaridelamusica.com

Els punts forts de la nova oferta audiovisual són emetre a través de la senyal de la Televisió Digital Terrestre els nous grups emergents de l’escena i l’enregistrament de directes acústics en exclusiva, així com oferir una agenda musical especialitzada de les principals sales i auditoris de referència a la comarca. Els continguts audiovisuals del Diaridelamusica.com seguiran apareixent al portal musical líder del país, Enderrock.cat.

DIARIDELAMUSICA.COM