Filippo Landini, tornar-los a viure

Aquest vespre actuen a la Sala Privat

  • Redacció
  • Divendres, 17 Maig 2013 00:00

Cultura, filippo landini

El cicle.cat ja arriba a la seva recta final. Però abans, cal gastar tots els cartutxos. I una vegada més, els Filippo Landini arriben a la Sala Privat. El grup de pop en català, originari de Canet de Mar, torna a la ciutat per presentar parcialment el seu nou treball, que estan gravant actualment.

Nascuts el 2006 amb la voluntat de transmetre la seva manera d’entendre la vida a través de la música, han editat tres discos. El 2006 van editar una maqueta titulada ‘Primer Primera’, per només un any després treure a la llum ‘Primer Primera’. El seu darrer treball, ‘Farem Revolucions’, data del 2009. El seu debut va ser d’allò més exitós, ja que van aconseguir fins a 60 concerts i ser sintonia de la tardor de TV3 amb el single ‘Viu-la’.
Ha passat molt temps des de llavors però els canetencs segueixen amb una línia clara. La que marca la seva música i el seu comportament com a grup, sempre propers amb el públic. Per això són al Cicle.cat amb un recital gratuït, ja que per assistir-hi sols cal inscriure’s a l’esdeveniment de Facebook.

ACTES:

Dia:
Divendres 17 de maig

Horari:
23h

Lloc:
Sala Privat (c/ Francesc Layret, 16. Mataró)

Preu:
Gratuït (inscripcions al Facebook)