Vuit; el “gran fenomen adolescent” remou Privat

El trio barceloní presenta “Recorda que...” a la capital del Maresme

  • Marta Gómez i Fots d'Ari Velasco
  • Dilluns, 06 Maig 2013 10:35

Vuit

Sentiments, amor, tendresa i sinceritat. Així són les lletres dels “Vuit”, el grup que va tocar divendres a la Sala Privat en el 3r cicle.cat. Un disc “espontani” i sota el títol “Recorda que...”, era el que venien a presentar a la capital del Maresme. I és que els “Vuit” són el fenomen adolescent del panorama musical català en aquests moments.  Un fet que arriba fins al punt d’aconseguir mobilitzar les seves fans a les set de la tarda, quatre hores abans d’iniciar el concert. “Venir a Mataró ens suposa fer nous concerts, conèixer noves sales i nova gent, que sempre és bo”, destacava el cantant de la formació, Carlos Martínez, en declaracions a El Tot Mataró minuts després del concert.

 

Propers, enamorats i relaxats es van mostrar el trio barceloní dalt l’escenari on aquesta vegada també anaven acompanyats dels seus músics. No van aconseguir però, omplir la sala, tot i que les fans més emocionades cantaven i s’entregaven com si del millor somni es tractés el moment. El buit de gent doncs es va tapar amb les fotos de les adolescents seguidores, cançons especials cantades posant a prova els seus pulmons i anades amunt i avall de la sala per poder observar de diferents llocs els seus grans ídols.

 

“Un camí per tornar”
I és que no és d’estranyar aquesta mena “d’obsessió” i estima, perquè els Vuit actualment estan sonant a totes les emissores musicals del país. Tot i que presenten aquest nou disc amb el single “Un Camí Per Tornar”, ja porten dos treballs més a l’esquena: “Quinze Dies i Una Nit” i “Un Dia Qualsevol”. “El nou disc és molt espontani, de fet, el vam acabar de composar i donar forma al mateix estudi de gravació on hi vam estar tres mesos seguits”, destacava Martínez. A més a més, també han format part de la banda sonora de la popular sèrie de “Polseres Vermelles” amb dos temes més.

 

Vuit 2

 

Teloners mataronins
Prou gent va portar també la formació mataronina LEDS que va telonejar el “gran fenomen adolescent”. Malgrat hi havia qui només esperava els Vuit, no van deixar de sorprendre’s amb la seva música i fins i tot van acabar cantant. LEDS va voler presentar algunes de les noves cançons del seu segon treball, fet que va servir en part, per iniciar la presentació d’“Agafa’t Fort” a la ciutat. Tot i també formar part en la primera temporada de la banda sonora de “Polseres Vermelles” és ara, quan LEDS vol consolidar-se en el panorama musical català i per això inicia una gira de concerts pel territori.