Love of Lesbian, sempre benvinguts

Actuen aquest vespre, al Clap

El quintet barceloní torna a Mataró. Una altra vegada. I farà ple, segur, com sempre. Nascuts el 1998, han visitat la nostra ciutat diverses vegades i totes han resultat exitoses. De fet, tenen un vincle especial amb la Sala Clap i això els uneix encara més amb els seus fans mataronins. I encara més en el moment en què es troba el grup. Des que van canviar de llengua, ‘Love of Lesbian’ s’han convertit en un dels grups més influents i destacats del panorama musical actual, fet que els permet seguir treballant i editant nous treballs.

El seu últim disc, que ja van venir a presentar a Mataró el maig de l’any passat, és doble. ‘La noche eterna. Los días no vividos’ és el títol que porta el nou disc. Es tracta d’un elaborat treball que té com a objectiu agrupar les cançons de la formació per a la posteritat.

Simplement per aprofitar el gran moment de composició i de maduresa que han assolit els barcelonins. I té dues parts: ‘La noche eterna’ externalitza el viscut durant la gira del seu anterior disc, mentre que ‘Los días no vividos’ vol ser l’explicació de tot allò que no han pogut viure de la seva vida personal. De nou, els Love of Lesbian arriben amb una exquisidesa pels paladars més sibarites.

ACTES

Dia: Divendres 19 d’abril.Horari:23h.Lloc:Sala Clap (c/ Serra i Moret, 6. Mataró).Preu: Entrades exhaurides.