Narcís Perich, amb pas ferm

Actua diumenge al vespre, al Públic

El Cicle de Músiques Tranquil·les segueix galopant. La Sala Privat, el Clap i també El Públic porten setmanes omplint-se de música. De bona música. I aquest cap de setmana és el torn de Narcís Perich, aquest cantautor d’Alella, un imprescindible en el panorama comarcal. Als seus 37 anys, ha publicat 3 discos en solitari i 2 amb la seva antiga banda, sempre fidel al seu propi estil que combina pop, folk i rock.

Perich ve a presentar, a El Públic, el seu primer treball discogràfic després de la dissolució de ‘La Caravana de la Bona Sort’, ‘Un pas ferm’, un viatge emocional al seu univers personal. Ve a explicar vivències vinculades a la nostàlgia, d’esforç, superació i esperança mitjançant uns sons d’arrel americana i amb un to alegre, alhora que intimista i personal.

I tot plegat ho fa, ni més ni menys, que en un disc produït pel guitarrista David Soler i amb la col·laboració de grans noms com el músic novaiorquès Jonah Smith i la seva banda o músics de casa: Arecio Smith o el mataroní Ivó Oller.

Entrevista de Diari de la Música al cantautor Narcís Perich

 

Apunts

8è Cicle de Músiques Tranquil·lesDia: Diumenge 17 de marçHorari:20,30hLloc:El Públic Cafè (c/ d’en Xammar, 6. Mataró) Preu: 3 euros