Sílvia Pérez Cruz, més personal que mai, avui al Monumental

La cap de cartell del Músiques Tranquil·les presenta avui disc propi

A hores d’ara ja no cal esmenar una sola línia més en presentar el cicló Sílvia Pérez Cruz. La millor veu musical de Catalunya, han dit d’ella. La que tot ho pot cantar i tot ho canta bé, és un altre elogi repetit. Una tot-terreny amb tot el futur al seu abast, diuen pronosticadors amb poques ganes d’equivocar-se.

Sílvia Pérez Cruz és ja, per mèrits propis, un dels grans noms de la música actual al nostre país i ningú pensaria en cap altre nom millor que el seu per encapçalar el cicle de Músiques Tranquil·les de Mataró. El seu concert, el més esperat del festival hivernal, arriba avui divendres a les 22h al Teatre Monumental.Disc propi

Sílvia Pérez Cruz presenta ‘11 de novembre’, el seu primer disc com a solista i compositora on alterna lletres seves pròpies amb versos de Feliu Formosa, Maria Cabrera i Maria Mercè-Marçal. També n’ha escrit els arranjaments i fins i tot ha assumit la producció, compartida amb Raül Fernández Refree. Aquesta palafrugellenca presenta un univers sonor inesperat, subvertint, una vegada més, qualsevol suposició prèvia.