Cesk Freixas, tocat pel foc

Actua aquest diumenge, al Públic.

Cesk Freixas porta a la intimitat, a reunir-se en un espai acollidor i a reflexionar mitjançant les lletres d’unes cançons profundes i plenes de ritme. Amb el seu quart treball sota el braç, ‘Tocats pel foc’, Cesk Freixas es planta a El Públic, l’espai cultural per concerts de petit format per excel·lència. Fins en quatre ocasions, els Premis Enderrock han reconegut la seva tasca musical.

La darrera, aquest 2012, durant el qual ha rebut el guardó com a millor artista de cançó d’autor. I aterra, a més a més, tranquil perquè els seus anteriors tres discos l’han consumat en el més alt del pop-rock en català.A ‘Tocats pel foc’ trepitja terrenys, precisament, entre el pop i el rock acústic a través d’unes lletres que expliquen les històries que ens remeten a la bona companyia o a les que ens alerten d’un perill o de la necessitat de prendre un nou camí.

Sens dubte, una cita ineludible pels que gaudeixin amb la seva música, però també per aquells que el segueixen com a artista involucrat en la defensa dels drets catalans.

Acústic de Cesc Freixas a Ràdio Arenys:

 

ACTES:Data: Diumenge 16 de desembre.Horari:20,30h. Lloc:El Públic Cafè (c/ Can Xammar, 6. Mataró).Entrades: Preu únic: 6 euros.