Els nous Pastora en català tanquen el Cicle d’Autor

Presenten ‘Una altra galàxia’, el seu primer disc en la llengua paterna

Aquest divendres acaba el Cicle d’Autor que han organitzat El Dau i la Sala Privat al privilegiat escenari d’aquesta última. I ho fa per la porta gran amb el concert de Pastora, el grup dels fills de Pau Riba que després de triomfar cantant en castellà han adoptat el seu català patern per proposar un celebrat disc en què no deixen de banda el seu particular univers musical.

Pastora tocarà en la proximitat de Privat cançons d’aquest darrer disc i també de la resta de la seva celebrada discografia. ‘Una altra galàxia’ és el títol del nou treball de Pastora, el primer del grup format per Dolo Beltrán, Pauet i Caïm Riba on canten íntegrament en català –una llengua que ja havien utilitzat en cançons com ‘Planetes marins’, inclosa en l’àlbum ‘La vida moderna’ (2005), i ‘Dolços somnis’, del disc ‘Un viaje en noria’ (2011)–.

Quasi un any i mig després de pujar a la nòria, el trio ha recollit 12 temes –algunes composicions que ja tenien al calaix i d’altres de noves– en un nou disc ben rebut per públic i crítica.

Vídeo de Pastora, 'Una altra galàxia'