El Col·lectiu de Músics presenta el seu quart disc recopilatori

El ‘maduixot’ recull les aportacions de 25 grups i es presentarà al Casal l’Aliança

El Col·lectiu de Músics del Maresme presenta aquest diumenge amb un concert a la sala del Casal de l’Aliança el seu quart disc recopilatori de grups de la comarca. Es tracta del disc ‘Cançons amb denominació d’origen 2012’.

En la línia de dedicar cada un d’aquests discs a un element de la gastronomia local, aquest darrer treball serà conegut com el ‘CD Maduixot’. Al disc hi participen fins a 25 grups entre veterans i novells en el si d’aquesta entitat que tira endavant aquest tipus de recopilatoris des del 2005. Alguns d’aquests grups interpretaran els seus temes aquest diumenge en un concert presentació que començarà a dos quarts de sis. L’entrada és gratuïta.

A la presentació hi haurà un petit concert amb actuacions d’alguns dels grups que surten al cd que tocaran la cançó del disc i d’altres. També es faran alguns duets, col·laboracions especials i cançons especials per diumenge. Entre cançó i cançó es passarà un reportatge sobre la història del Col·lectiu amb l’aportació d’antics presidents i gent de la cultura mataronina.

Des del Col·lectiu s’afirma que “amb el cd volem mantenir la tradició de tenir entre les mans un testimoni gràfic del que es cou a la comarca en el món de la música local i, alhora, una carta de presentació per a tot aquell que tingui interès en conèixer-ho i gaudir-ho”.

Recopilatoris made in Maresme

Editats amb freqüència bianual, aquests recopilatoris són un recull d’una part dels grups i artistes associats al Col·lectiu de Músics del Maresme. Una eina concebuda com a material promocional i com a testimoni sonor (inèdit fins a 2005) de la música que es cou a Mataró i comarca.És també una mostra de la feina de l’associació en l’assessorament al músic, la màxima promoció i la difusió de la música feta a la comarca i l’establiment d’un circuit de música en directe.