Navegants, realitat i ficció

Dins del cicle "Fet a Mataró"

La producció de Toni Cabré ‘Navegants’ tindrà una triple estrena a Can Gassol els propers 16, 17 i 18 de novembre. L’obra és una adaptació del text original fet expressament i que representarà la companyia Factea.

Es tracta, de fet, del primer muntatge d’aquest col·lectiu dirigit per Marc Molina i Oriol Miras. Un muntatge, d’altra banda, que és una comèdia en què dos personatges queden atrapats en una realitat virtual que portarà l’espectador a reflexionar sobre els efectes de la tecnologia a les nostres relacions.

El muntatge és una comèdia que reflexiona sobre l’impacte de les noves tecnologies i serà un dels primers espectacles, al costat del circ d’Antigua i Barbuda, que el cicle ‘Fet a Mataró’ estrenarà en el seu primer cap de setmana.

A més a més, l’obra va engegar una campanya a Verkami per recaptar 3.500 euros destinats a la producció i que es van aconseguir.

ACTES

Cicle “Fet a Mataró”Data: Divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de novembre. Horari:Divendres i Dissabte a les 21h. Diumenge a les19h. Lloc:Can Gassol (c/ Prat de la Riba, 75. Mataró)Entrades: Preu: 14e.