Antonio Orozco, repàs de deu

Demà divendres, al  Privat

Dilluns, anunciava al seu Twitter que les entrades pel concert a la Sala Privat del cap de setmana s’havien exhaurit. Eufòric és, doncs, com es va mostrar Antonio Orozco, que entregarà el seu darrer àlbum a la segona cita del III Cicle d’Autor.

El cantant de l’Hospitalet ve a Mataró a presentar la perla que recorda i repassa els seus deu anys de trajectòria. ‘Diez’ és el seu sisè treball d’estudi, el més rocker i també el més nostàlgic. El músic recorre els grans èxits de la seva discografia en aquest àlbum, que li ha suposat el ‘Disc d’Or’ a Espanya.

Antonio Orozco ha estat el protagonista d’una llarga gira per tota Espanya, des d’on ha conquerit també escenaris de països llunyans. Ha trepitjat Argentina, Mèxic, Puerto Rico, així com Colòmbia i Xile. Si Rafa Pons ja va omplir la Sala Privat, ara serà el torn d’Antonio Orozco, qui precedirà d’altres artistes ja confirmats al Cicle d’Autor com Pastora o Marlango.

Vídeo d'Antonio Orozco, 'Siempre imperfectos'

ACTE

3r CICLE D'AUTORData: Divendres 12 d’octubreHorari:23,30hLloc:Sala Privat (c/ Francesc Layret, 16. Mataró)Organitza: El Dau Produccions i Sala Privat MataróEntrades exhaurides