‘Parla’m de la mar’, poesia a pet d’ones

Aquest cap de setmana, davant del Centre Natació Mataró

Josep Rodri, director dels Pastorets de Mataró els últims dos anys i creador de ‘La Crima’ i ‘Morir a Bagdad’, porta al Passeig Marítim, davant del Centre Natació Mataró, un muntatge amb 30 actors enterrats a la sorra fins el coll i 10 capgrossos: “Parla’m de la mar”.

Els primers s’encarregaran de desenvolupar els textos, mentre que els segons oferiran música que aboqui el mar. El sistema recorda al de ‘Morir a Bagdad’, així que seran els espectadors els que es passegin perquè se’ls reciti un poema a cau d’orella.

A ‘Parla’m de la mar’, la platja es converteix en un escenari bucòlic i perfecte per reflexionar. Rodri ha introduït en aquest espectacle textos d’autors com Charles Baudelaire, Joan Brossa, Salvador Espriu o Àngel Guimerà. “Serà la veu del mar la que ens parlarà”, assegura el director, que ha volgut tirar endavant aquesta iniciativa perquè “el mar és vida.: hi ha hagut gent que ha sortit a descobrir el món i ha tornat, també han entrat els fenicis i altres pobles que ens han portat cultura, de manera és una autopista que ens porta el món”.

ACTES

Dies: Divendres i dissabte 13 i 14 de juliolHorari:22hLloc:Platja del Varador (davant del Centre Natació Mataró)Entrada:Gratuït