Miquel Abras, Equilibris molt possibles

Aquest vespre, al Privat.

La Sala Privat tornar a la càrrega aquest divendres amb el seu Cicle.cat dedicat a donar espai a la bona música catalana. Només per aquesta definició no podia faltar a la cita Miquel Abras, un dels artistes amb més repercussió dins de l’escena musical catalana actual. Abras, sempre una delicatessen en el directe i la proximitat, presenta a Mataró el seu quart disc d’estudi: “Equilibris Impossibles”. El disc suposa un canvi important en els registres d’aquest cantant: L’amor queda enrere i les històries quotidianes guanyen un pes important.

Amb la sortida del nou disc “Equilibris Impossibles” s’obre la nova gira de Miquel Abras amb una banda renovada, amb músics de gran nivell i diferents formats. Abras vol consolidar-se a la primera divisió de la música catalana i ho fa plantejant una gira amb el millor de si mateix i amb una proposta que ha tingut de productor a un altre pes pesat de la nostra música, coetani a ell, Mazoni.

A la Sala Privat podrem viure tota l’energia, la potència i les noves melodies del nou disc. S’incorporen novetats i en definitiva trobarem el millor entreteniment i un gran espectacle dalt de l’escenari.

ACTES

Dies: Divendres 29 de junyHorari: 23,15hLloc: Sala Privat Mataró (c/ Francesc Layret, 16. Mataró)Entrada: Anticipada: 8 euros Taquilla: 12 euros