Ebri Knight presenten el seu primer disc al Clap

La banda maresmenca es posiciona entre les bandes revelació de la música folk

Set anys són els que Ebri Knight porta dalt dels escenaris i fins a dia d’avui no s’han llançat a la piscina i han tret el seu primer disc. El nou àlbum dels maresmencs “Tonades de fa temps”, inclou peces pròpies del grup però també algunes versions de cançons tradicionals catalanes, occitanes i irlandeses.

En els setze temes que el composen no hi falta el violí, la flauta, la mandolina i l’acordió, instruments habituals de les seves cançons, però en aquest nou disc, s’hi suma la col·laboració d’una gaita, un flabiol, un trombó, un saxo i una trompeta, a banda d’una orquestra de cambra que es deixa sentir en l’últim tema de l’àlbum.

El nou treball del grup, dura aproximadament tres quarts d’hora i les lletres parlen d’inquietuds, de cultura, de festa i de lluita. Si des d’Ebri Knight tenen una cosa clara és que la seva música i el seu treball han d’estendre’s arreu del país, és per això que a través del seu portal web http://ebriknight.com ofereixen de forma gratuïta tots els temes de Tonades de fa temps.

Un àlbum que és el segon autoeditat per les Cases de Música de Catalunya i que es presentarà dissabte 12 de maig a les 22 hores a la Sala Clap, després del grup The Kluba.