The Gramophone Allstars, a ritme de jazz

Nou disc amb versions i peces pròpies

The Gramophone Allstars presenta el seu darrer treball “Levitant a la deriva” (2011). I ho fa orgullós perquè es tracta d’un àlbum que combina versions i peces pròpies. Així, el nou disc té personalitat i col·loca aquesta banda jamaicana en el punt de mira de l’escenari jazzístic actual.

Liderats pel saxofonista Genís Bou, The Gramophone Allstars sorprenen per la música, però també per unes lletres que fugen dels tòpics i que vénen de la mà de la impressionant veu de Judit Neddermann. Vuit membres, vuit especialistes enamorats de la música que fan d’aquest últim disc, una veritable exquisidesa.

Si els dos discos anteriors suposaven una mirada al jazz des de la música jamaicana, ara s’obre l’enfocament i el grup es fixa en la música negra en sentit ampli, sempre sense treure els peus de la petita illa caribenya. Eclecticisme i ambició es barregen fent que el jazz es mescli immediatament amb altres ritmes.

The Gramophone Allstars, 'Levitant a la deriva'

 

THE GRAMOPHONE ALLSTARS

Dia: Dissabte 28 abrilHorari:23hLloc:Sala Clap (c/ Serra i Moret, 6. Mataró)Entrada:Taquilla: 8e.Anticipada: 6e (+despeses gestió)Organitza:  Clap