Un altre concert de D’Callaos per al 9è aniversari del Clap

El concert avui dels terrassencs i demà de Slow Reno, Camping i (lo:muëso), l’oferta especial

És una de les cites impertorbables de l’any “clapero”. Quan és finals de gener se celebra l’aniversari de la sala i enguany fa 9 anys que es va tancar l’antic Local a la Ronda Barceló i obria el Clap, al Carrer de Serra i Moret. Per celebrar-ho, com no podia ser d’una altra manera, hi haurà música. I música amb denominació d’orígen amb dues propostes complementàries que ja es coneixen a Mataró i que faran ressonar les parets i fer ballar les gents que s’acostin, avui divendres i demà dissabte, a la sala de la Casa de la Música Popular. Als concerts cal afegir les sessions de discoteca: tot plegat de festa especial.

D’Callaos, grup terrassenc de nu-flamenc lligat intensament al Clap torna a protagonitzar el principal concert d’aniversari, telonejats pel funk flamenc de Juanito Makandé.

Dissabte, l’aposta serà més roquera de la mà de tres grups que completaran l’oferta. Són Camping –incorporació d’última hora–, Slow Reno, que preparen disc i els consolidats (lo:muëso) amb el seu post punk. Emocions fortes al Clap.

Actuació de D'Callaos

 

Vídeo de Juantio Makandé

 

Vídeo de (lo:mueso)

 

La Cita

D’Callaos + Juanito Makandé Divendres 23 a les 22hPreu taquilla: 8 euros(lo:muëso), Camping i Slow Reno Dissabte 24 a les 22hPreu taquilla: 8 euros