Música metal i solidaritat per la malatia del Noma sota un mateix sostre

Prop d’unes 140 persones gaudeixen del triple concert

El passat divendres 31 de novembre va tenir lloc a la Sala Gran del Clap el concert solidari pels afectats per la malaltia del Noma. Va ser un concert especial ja que, a part de fer-se amb motius solidaris, l’acte musical va agrupar a tres grups d’artistes joves. Així, la nit de divendres al Clap va estar sonoritzada per  Dante’s Inferno, Black Rose i AMD. El metal i la sensibilitat de tots els assistents es van fusionar en un sol element per omplir tots els racons del Clap.

El triple concert va estar organitzat per la Fundació Campaner. Xisca Figuerola, coordinadora de la Fundació, es declara contenta amb el resultat obtingut ja que “al voltant d’unes 140 persones” van assitir a l’acte i, a més, l’ambient era “molt bo”.  Si més no, i encara que l’orgnitzadora de l’acte va ser la Fundació Campaner, La Casa de la Música ha estat un gran suport per dur-lo a terme. Segons Xisca Figuerola, l’èxit del concert es deu, en gran part, a “la difusió i comunicació” que han fet de l’esdeveniment musical. Per aquest motiu, no dubta en què “es mereixen un 10” per tot el que han fet.

Tot i el bon resultat del concert de divendres, la Fundació Campaner no preveu organitzar pròximament més concerts solidaris. Això però, no equival a deixar de fer actes benèfics. En aquest sentit, exposicions, conferències, galeries fotogràfiques, etc. continuaran tenint cabuda a l’agenda matarorina.