La Cerdanyola deixa escapar dos punts

CERDANYOLA 4 - 4 SINGUERLÍN

La Cerdanyola va empatar a casa a quatre gols en un partit vibrant amb molts gols i que no es va decidir fins al final. L’equip groc va veure com al final del matx els visitants feien l’empat en un partit on la defensa groga va donar massa facilitats i ho va acabar pagant.

El matx va començar molt bé pels mataronins, Odín, el golejador de l’equip va fer l’1 a 0 en el primer minut de joc i poc després Nito feia el segon gol que semblava encarrilar el partit. Amb aquest marcador la Cerdanyola va disposar de diverses ocasions clares de gol per sentenciar el partit abans d’arribar al descans, però el marcador ja no es va moure.A la represa els locals van sortir relaxats per la renda a favor i el Singuerlín va empatar el matx a dos gols. Aquest fet va fer reaccionar la Cerdanyola que amb cinc minuts en va tenir prou per posar-se 4 a 2. Però el partit no havia acabat i dues badades de la defensa groga a pilota parada en els últims instants de partit van costar dos valiosos punts que allunyen l’equip del liderat.

CERDANYOLA: Jodar, Bresco, Gerard (Arnau), Sánchez, Isham, Jordi, David, Zeus (Rafa), Nito (Dani), Ribas (Navarro), Odín.

GOLS. 1’ Odín (1-0), 19’ Nito (2-0), 56’ Rueda (2-1), 67’ Aranda (2-2), 69’ Rivas (3-2), 76’ Dani (4-2), 83’ Aranda (4-3), 92’ Méndez (4-4)..