Remuntada final espectacular

Les aragoneses s’havien posat per davant amb un parcial de 1-4

El Centre Natació Mataró El Tot, potser una mica confiades les seves jugadores pel resultat de 7-14 aconseguit a la pretemporada a Saragossa, va haver de patir de valent per superar l’equip aragonès que va tenir una reacció sensacional al darrer quart per posar-se per davant i provocar un final d’autèntic infart, que finalment es va resoldre favorablement per a l’equip mataroní. Els dos primers quarts foren de molt bon balanç defensiu per ambdues parts i al descans el marcador estava en un raquític 2-3. En el tercer quart despertaren les mataronines en atac amb l’encert habitual de Reyes i Torner, però ja dintre del darrer quart, les visitants van fer un parcial de 1-4, passant el marcador del 8-6 al 9-10 a falta de poc per acabar. L’equip local va saber controlar bé els nervis i el va capgirar en els darrers minuts.

CN MATARÓ EL TOT

Noèlia Gómez, Helena Lloret (1), Carolina Plaza, Zoila Quesada, Estefania Casas, Ciara Gibson (2), Ingrid Garcia, Elena Padilla (1), Marta Bach, Míriam Abril, Èrika Reyes (4), Gal·la Torner (3) i Roser Sancho.

ESCUELA WP ZARAGOZA

Escanero, Lafuente (1), Martínez (2), L.Genzor, Montaner (2), A. Ajovín (1), Blas, Esteban, P.Genzor (1), Barrios (1), B.Ajovín (1), García (1) i Pérez.PARCIALS. 1-1, 1-2, 6-3, 3-4JUGADES D’HOME DE MÉS. El CN Mataró 5 de 8 i les aragoneses 3 de 8.