El Canto del Loco cantarà per Les Santes

El concert dels madrilenys es farà al camp de futbol del Pla d’en Boet

El popular grup El Canto del Loco actuarà per Les Santes d’enguany. El grup madrileny serà el protagonista del tradicional concert del dia 28 de juliol, que en aquesta ocasió tindrà lloc al camp de futbol del Pla d’en Boet. L’hora anunciada pel concert és a les 21:30h, tot i que la promotora del concert no ha aclarit si l’espectacle l’iniciarà uns teloners.

Aquest concert, el primer nom conegut del programa de Les Santes 2006, costarà poc al pressupost de la Festa Major, doncs el risc de l’operació l’assumirà la promotora The Project. Amb aquesta iniciativa el Patronat de Cultura només assumeix el cost de la infraestructura i la neteja de l’espai.

Tot aquells que vulguim veure el concert hauran de passar per taquilla i pagar els 22 euros que costarà l’entrada, el mateix preu de tots els concerts del grup per terres catalanes. Aquestes es poden adquirir a partir de la setmana que ve en oficines de Caixa Laietana, a Discos Trak o al Robafaves.

Els temes de Zapatillas
Dani, David, Chema y Jandro portaran els temes del darrer disc que ha publicat, Zapatillas (2005), i de segur que també es podran sentir les cançons dels anterior àlbums de la banda: Estados de Ànimo, A Contracorriente i El Canto del Loco.

Aquest grup de gran tirada entre el joves adolescents de tot l'estat actuaran per Les Santes a Mataró, una setmana més tard que Chambo, Muchachito i Mojo Project clausurin el festival Cruïlla de Cultures.