Agenda esportiva del cap de setmana del 8 i 9 d’octubre

L’esport mataroní afronta entre dissabte i diumenge una important jornada per als diferents esports amb atractius enfrontaments. Destaquen el CE Mataró-Rapitenca de futbol i el GrupClima-Vigo d'hoquei .

FUTBOL

Tercera divisió
CE MATARÓ - Rapitenca

Els groc-i-negre encadenen dues derrotes consecutives y aquesta setmana reben l’equip revelació de tercera, la Rapitenca, amb preocupants baixes. Ballús i Miguel Angel seran baixes per sendes lesions, mentre Kiku Rimblas serà dubte fins última hora. Al Mataró només li serveix la victòria si no vol que la paraula crisi s’instal·li al club.

Territorial Preferent
Santa Coloma de Farners - CERDANYOLA

Aquest cap de setmana la Cerdanyola juga contra el Santa Coloma de Farners, equip que ha sumat dues victòries i una derrota en aquestes tres primeres jornades de lliga. Els mataronins intentaran sumar la seva primera victòria fora de casa per tal d’oblidar el més ràpid possible l’última derrota a casa.

Segona Territorial
Calaf - MOLINOS
Santvicentí - PLA D’EN BOET
Tiana - CIRERA
Arenys de Mar - JUVENTUS

Tots els equips mataronins juguen aquest cap de setmana fora de casa. Els dos que tenen els desplaçaments més complicats són el Molinos i el Boet que juguen contra el Calaf i Santvicentí respectivament. El Cirera intentarà seguir amb el liderat aconseguint els tres punts al camp del Tiana, mentre que el Juventus juga contra l’Arenys de Mar.

BÀSQUET

Lliga EBA
UE MATARÓ - Muro

Els homes de Josep Maria Margall reben aquesta setmana un dels equips capdavanters de la classificació en aquest inici de temporada. Els mataronins afronten el partit amb molta confiança després d’obtenir el primer triomf de la temporada la passada setmana davant de l’Andorra.

Lliga Femenina 2
UE MATARÓ - Tabirako Baque

Les mataronines buscaran aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada després de perdre, per la mínima, en la primera jornada davant el Nacex, un dels equips favorits. Les de Tito Sobrín s’enfrontan al Tabirako Baque que també va caure en el partit inicial davant el Segle XXI.

Final de la Lliga Catalana Femenina 2

El dimecres 12 d’octubre el Palau Josep Mora 11:30 acollirà la final de la Lliga Catalana femenina 2, entre la UE Mataró i el SR Lima Horta. Abans del matx es farà la presentació de tots els equips del club mataoní.

HOQUEI

Primera Estatal
GRUPCLIMA MATARÓ - Vigo
Aquest diumenge a 2/4 d’1 del migdia els homes d’Iván Sanz tenen el primer escull de la temporada amb la visita del Vigo, que l’any passat va jugar a la OK Lliga i que s’ha reforçat per intentar recuperar la categoria el més ràpidament possible. Partit molt atractiu que no es poden perdre els bons aficionats mataronins.

HANDBOL

Primera Estatal
EL TOT MATARÓ JHM - La Roca

L’equip de Pep Muñoz haurà de confirmar avui davant La Roca a les 18 hores al Pavelló Eusebi Millán el bon resultat aconseguit a Saragossa, però de ben segur no ho tindrà tan fàcil per la forta rivalitat existent entre els dos equips. Els vallesans han fet dos resultats de diferent signe, guanyant primer a la pista de l’Esplugues i perdent després a la seva pista davant del Gràcia de Sabadell, en ambdós casos en partits amb pocs gols (22-27 i 19-23), cosa que indica la seva fortalesa defensiva, on destaca el veterà rus Atavin, que en els dos partits jugats s’ha mostrat molt dur. El partit és molt interessant i l’equip groc-i-negre haurà de donar el millor tant en defensa com en atac si vol emportar-se el triomf que fins ara s’ha resistit en les dues temporades en que s’han enfrontat a 1a Divisió Estatal i en les quals els dos punts han volat cap a La Roca: 28-30 la temporada passada i 19-21 fa dues temporades.

FUTBOL SALA
Lloret - FUTSAL

Aquest cap de setmana els mataronins es desplacen a Lloret on intentaran mantenir el nivell demostrat en la seva presentació a casa quan van golejar al Sabadell.