The Whysboard Project recupera el format instrumental

El grup mataroní s’estrena davant el públic de la Negra flor

El proper novembre, la formació mataronina The Whysboard Project farà el seu primer aniversari. Durant el seu primer any de vida han vist com el que en un principi era un grup d’amics amants de la música s’ha transformat en una formació ben estructurada amb un estil ben definit amb moltes hores d’assaig i amb una desena de concerts com currículum.

Gerard Sala, a la bateria, Alex Marques al baix i Alex Gonzalez a la guitarra, varen crear The Whysboard Project amb la finalitat d’experimentar i fugir dels patrons comercials. Amb el seu Funk Fussion, que ells mateixos defineixen com “música natural”, es varen presentar al públic de La Negra flor en un format íntegrament instrumental. Prop d’una cinquantena de persones varen assistir al concert dels mataronins que amb un repertori variat i enèrgic va convèncer als assistents. Temes propis i versions molt personals varen sonar durant més d’una hora.

Altre cop instrumentals
Fa cosa de dos mesos es va incorporar un cantant a la banda i després de ser finalistes quedant en quarta posició al Cirera rock d’enguany, The Whysboard Project va prendre la decisió de seguir sent una banda instrumental i recuperar la filosofia empresa ja fa prop d’un any, quan la banda va començar a experimentar amb la música.