Gran concert d'Els Pets malgrat el poc públic

Malgrat l’escàs nombre d’assistents el grup de Constantí van oferir un bon concert repassant els seus grans èxits

Tot i fer un gran concert, la visita de Els Pets a Mataró no va aconseguir reunir a tanta gent com es podia esperar. I és que l’aspecte del Parc Central de Mataró per rebre a una de les bandes amb més història del rock català va ser el d’una mitja pista escassament plena.

Malgrat la sorprenent poca assistència de públic, els de Constantí no van desistir i van oferir un excel·lent concert que va fer gaudir els assistents. En la seva parada del Gira 20 a Mataró, el grup que aquest estiu està celebrant els vint anys de carrera van interpretar una selecció dels seus millors temes, aquells que els fans han anat votant a la seva web i que estan interpretant aquest estiu com un regal als seguidors per ajudar-los a estar dues dècades com un dels principals grups de rock català.

‘Jo vull ser rei’, el tema més demanat
El concert va ser d’allò més complert repassant tota la discografia del grup, des dels primers temes que els van portar a la fama fins els singles del darrer treball Agost. Vespre, Bona nit i Bon dia, Una estona de cel, Soroll, o Pau van ser algun dels moments més celebrats, igual que ho va ser Jo vull ser rei, un dels himnes de la banda que no va arribar fins als darrers moments de concert tot i la constant petició del tema per part del públic.

El bon humor va regnar en tot moment i els membres de la banda van demostrar la seva sintonia i tot el que gaudeixen dalt de l’escenari. No només Gavaldà va cantar, sinó que fins i tot Joan Reig va interpretar un tema en solitari i altres músics de la banda també es van atrevir a provar sort cantant. Tal com va explicar Gavaldà, aquest va ser el primer concert de la banda en quinze dies, i això es va notar en què el vocalista va oblidar en alguns moments la lletra, tot i que el públic se la va recordar ràpidament. La sintonia amb el públic va ser una altra constant de la nit que es va accentuar amb la salutació a moltes cares conegudes d’altres concerts i amb la pujada a l’escenari d’una fan durant l’interpretació de Bona nit.

En definitiva, va ser un gran concert que va convèncer a tots els assistents malgrat una trista manca de públic que podria haver deslluït una actuació que malgrat tot va deixar veure el millor aspecte de la banda als qui s’hi van acostar.