‘Noi coneix noia’ en un avió creuant els Estats Units

El amor es lo que tiene (A lot like love). Nigel Cole. Estats Units.2005

L’argument: Oliver i Emily són dos joves que es coneixen casualment en un vol cap a Nova York. Des del primer moment, se senten atrets l’un per l’altre, però a mida que es van coneixent, descobreixen que són totalment oposats: ell necessita tenir-ho tot controlat, ella no pot viure sense espontaneïtat. La seva amistat es prolonga al llarg del temps a través d’inesperades trobades que evidencien la química que existeix entre ells dos.

L’anècdota: La protagonista femenina és Amanda Peet, a qui ja hem vist en films com ‘Falsas Apariencias’ amb Bruce Willis o en la més recent ‘Melinda i Melinda’ de Woody Allen. Esdevindrà una cara habitual en les nostres pantalles ja que actualment té sis pel·lícules pendents d’estrena.

Diagnòstic: Es tracta d’una comèdia romàntica pensada per atreure el públic juvenil que aquest estiu s’apropi a les sales de cinema. Malgrat la provocació latent al títol, la pel·lícula no té res de transgressor i ni tant sols aconsegueix escapar-se dels tòpics que conformen el gènere romàntic. Segueix el patró clàssic del ‘noi coneix noia ’ que tots coneixem però sense grans embolics. Tot i així, la pel·lícula manté l’interès de l’espectador en tot moment i satisfà les seves expectatives.

Efectes secundaris: Adient per entretindre’s una estona sense més pretensions.