Ritmes celtes, pop rock i electrònica de la mà dels grups locals

La nit del 24 de juliol és l’espai reservat pels tres grups guanyadors del Dia de la Música 2005: Ebri Knight, Tabarka i Polvorosa

Els grups mataronins, aquelles formacions que s’han creat i crescut a la nostra ciutat, també tenen el seu espai durant Les Santes. La nit del 24 està reservada per ells. Després de la cantada d’havaneres, serà el torn d’escoltar a els grups guanyadors del Dia de la Música 2005. A la platja del Varador, al costat de l’Espigó, actuaran Ebri Knight, Tabarka i Polvorosa a partir de la mitja nit.

Ebri Knight, el guanyador del Dia de la Música per elecció del públic, oferiran la seva barreja de ritmes celtes i ska que els caracteritza i que ja els han portat, en la seva curta tragectòria, a actuar al Clap o en el festival Cruïlla de Cultures. Seguidament apareixerant a l’escenari Tabarka, els guanyadors del segon premi del dia de la Música segons l’elecció del jurat, que oferiran un pop rock brillant i plagat de girs cap a altres ritmes com la rumba. Finalment, serà el torn de qui va rebre el primer premi del concurs, Polvorosa. Polvorosa acabarà la nit aportant la seva música electrònica i acabant així una nit de música mataronina bora el mar, un escenari on ja van tocar l’estiu passat durant “L’última suada” que va organtizar el Clap.



Més informació:
Les Santes, Festa Major de Mataró 2005 a MataróNotícies.com