‘Las mujeres de verdad tienen curvas’ porten el seu humor i la seva crítica al Monumental

Cinc dones immigrants i grassonetes però sense complexes ens portaran la seva tendresa i força davant les adversitats per Les Santes

La pressió i obsessió actuals per voler ser allò que no som i lluir un cos suposadament ‘perfecte’, és el punt de partida de “Las mujeres de verdad tienen curvas”, l’obra de teatre que visitarà aquest any el Monumental durant Les Santes. Però sota aquest punt de partida, que s’acaba tornant secundari, es desenvolupa una història plena de sentiments, que explica a la perfecció les relacions que s’estableixen entre cinc dones i les seves històries, tot des de un punt de vista crític però que amaga la tragèdia d’aquestes sota una gran capa d’humor que fan que l’espectador esclati en rialles contínuament. Així, aquesta comèdia d’allò més divertida vol fer reflexionar sobre la triple discriminació que pateixen aquestes dones: pel fet de ser dones, per ser immigrants i per no tenir cossos perfectes.

“Las mujeres de verdad tienen curvas” és la adaptació que Garbi Losada ha fet de l’obra “Real women have curves” de Josephine Lopez i que està representant Ados Teatroa amb gran èxit de crítica i públic. L’obra explica les vivències de cinc dones que treballen en un taller de costura clandestí i que s’amaguen de les patrulles d’immigració, mentre esperen ser legalitzades. Parla de les relacions que s’estableixen entre elles, i sobretot de la força que posen en sobreviure i lluitar pels seus somnis.

Aquesta amable i costumista obra teatral es podrà veure el dimarts 26 de juliol al Teatre Monumental de Mataró. L’obra començarà a les 10 de la nit i el preu de les entrades es troba entre els 12’60 euros de l’amfiteatre i els 15’80 per platea.



Més informació:
Les Santes, Festa Major de Mataró 2005 a MataróNotícies.com