Sant Joan deixa sense públic als O Algo Parecido

El grup mataroní exhibeix el seu rock sureny tot i la poca afluència de públic

El passat divendres dia de Sant Joan, els mataronins O Algo Parecido varen ser la proposta per pal·liar l’avorriment en la nit estiuenca, però sembla ser que la platja i el bon temps van guanyar als germans Padilla. La banda formada pels quatre germans van oferir el seu pop-rock americà amb aires surenys en un concert totalment instrumental. Amb dues guitarres, bateria i baix van mostrar la seva vocació clarament retro amb la sonoritat que ens recorda a la música americana dels anys seixanta amb evidents arrels del sur.
Tot i mantenir el seu estil i tocar temes propis, els O algo parecido beuen directament de grups tan emblemàtics com ZZ TOP, Lynyrd Skynyrd, Allmann Brothers o Taste. Durant tota una hora, van oferir el seu hard-rock anglosaxó amb tocs de blues i com si d’una sessió revival es tractés, van omplir els buits de públic amb llargs solos de guitarra en un non-stop de bona música.
La sala va mostrar una entrada de prop de trenta persones, una entrada molt pobre si tenim en compte el bon espectacle que es va viure a sala.