L’èxit de participació del taller augura un bon inici al Cor de Gospel

Més de vuitanta de persones en el taller del Foment Mataroní

El proper Cor Gospel de la ciutat és més a prop. Després de l’exitosa mostra del que pot ser aquesta coral que es va oferir el dissabte 12 de febrer a la Plaça Santa Anna, aquest dissabte 19 va ser el torn de fer un taller al Foment Mataroní. El taller, com la mostra, va estar sota la direcció de Ramon Escalé, que també serà l’encarregat del nou Cor Gospel de la Casa de la Música Popular.

El taller va ser un èxit i durant tot el dia hi van participar més d’una vuitantena de persones, entre els que ho van fer al matí, els de la tarda, i els que van seguir l’activitat durant tot el dia. Va ser un grup molt heterogeni, tant en sexes com en edats. A més, la majoria dels participants es van mostrar molt interessats per participar en el proper Cor. Les activitats tractades van ser molt diverses, i van permetre que els participants, als quals no se’ls requeria cap noció musical anterior, acabessin la jornada executant un petit concert per a ells mateixos amb tres de les peces més representatives del gènere.

Satisfacció d’Escalé
La diversió i les rialles van ser la tònica dominant de la diada. Escalé va destacar la bona sintonia de l’activitat i va animar a tothom a que s’inscrivís en el cor de propera creació. A més, va confessar que tant l’activitat del dissabte com la mostra al carrer són dos experiències molt especials que no oblidarà per la bona resposta obtinguda. La seva intenció pel cor és crear un ambient en què els participants puguin pensar únicament en la música.