Les obres del pavelló de Cirera acosten les noves instal·lacions de l’handbol i el Futbol-7

Gairebé 4 milions d’euros pel nou poliesportiu i el seu entorn

Les obres del nou pavelló de Cirera ja estan en marxa. Un cop finalitzats els treballs, la ciutat comptarà amb un nou poliesportiu que tot i ser pensat principalment per l’handbol, que també permetrà acollir altres disciplines com bàsquet o voleibol. A la vegada, també servirà per crear les noves instal·lacions del Futbol-7 a l’exterior.

El pressupost total per la construcció d’aquest nou equipament esportiu a la ciutat és de 3.924.808 euros. D’aquests, 2.524.863 euros es destinaran estrictament a la construcció de l’edifici. La resta seran per finançar el trasllat del camp de Futbol-7 de Cirera, adquirir equipament esportiu nou i urbanitzar l’entorn i adequar-lo al nou edifici. En total, es preveu que aquest procés de treball es finalitzi en setze mesos.

El sostre com una cinquena façana
El nou equipament de la ciutat presentarà una alçada de 8 metres i acabarà en una coberta metàl·lica que, al ser molt visible des dels edificis que l’envolten, s’ha pensat específicament com una façana més. A l’interior de l’edifici s’hi faran dues pistes reglamentàries d’handbol, però que també podran utilitzar-se per altres esports. A més, el poliesportiu comptarà amb una sala de musculació per a entrenaments específics.

D’altra banda, les noves instal·lacions permetran una capacitat normal de 282 espectadors en grades fixes, amb possibilitats de ser ampliades fins als 686 espectadors. Finalment, les instal·lacions comptaran amb el que s’anomena Tub verd, és a dir, un sistema d’estalvi energètic que proporciona fred i calor, que permetrà condicionar l’aigua i l’aire de l’edifici.



Notícies relacionades:
El president de la Diputació s’interessa pel Sorrall i pel pavelló de l’handbol
Més de dos milions d’euros de la Diputació per al nou pavelló de Cirera
L’arribada d’una subvenció de 435 mil euros dóna un nou impuls al nou pavelló de Cirera
Comencen a construir el nou pavelló de Cirera i la zona exterior del Sorrall