David Moreno: “Volem arrencar amb el màxim ambient de festa possible”

Entrevistem el cantant de Versión Imposible

  • Neus Masnou // Fotos: cedides
  • Divendres, 19 Juliol 2019 10:56

Les Santes 2019, 19 Version imposible


La primera nit musical d’aquests dies de festa s’inicia amb l’actuació de David Moreno a plaça Santa Anna. El showman, acompanyat de cinc músics, homenatjarà, amb les seves imitacions, cantants d’èpoques i estils diferents. Tot això acompanyat de molt d'humor i buscant la participació del públic.

Després de l’actuació, la nit s’allargarà gràcies a la música dels discjòqueis Polaer, que també oferiran una repertori variat i divertit.

Què ofereix l’espectacle que el distingeixi d’altres xous?

Sobretot que l’espectacle és molt interactiu, busquem la participació del públic. Toquem tant música dels 60 i 70  com cançons del 2019. Intentem oferir un espectacle fresc, divertit, que sigui entretingut i que la gent passi una bona estona.

Quina és la trajectòria del grup? Quan neix?

A Versión Imposible el que fem és versió musical. Ara fa 4 anys que ho fem. El vam crear l’Albert, que és el guitarrista, i jo. Ens vam conèixer fent el musical de Grease i vam decidir que podríem fer un grup de versions, que és el meu fort. Així va néixer. El nom és un homenatge a Misión imposible, perquè soc amant del cinema.

L’actuació és la primera nit musical del que són els dies de festa de Mataró. Planegeu alguna cosa especial, així festiva?

No hem estat mai a Les Santes de Mataró. El que volem és arrencar amb el màxim ambient de festa possible. Versión Imposible s’adapta al públic que veiem, en funció de si hi ha més nens, gent més gran... A altres pobles ja fa 3 anys seguits que toquem per festes i esperem que Mataró s’enamori de nosaltres i ens porti any rere any.

Ens pots avançar cançons que sonaran segur?

Comencem sempre amb “Bienvenidos” de Miguel Ríos. Toquem des de Julio Iglesias i Chaval de la Peca fins a Fito y Fitipaldis. D'aquí Catalunya, toquem Txarango, Els Catarres, Doctor Prats..., i alguns de més antics com Sopa de Cabra i Sau. Diria que toquem temes de sempre.

Com resumeixes l’espectacle?

Un espectacle de música i també d'humor molt interactiu. Fem versions i imitacions, volem que la gent gaudeixi i s’ho passi d'allò més bé. És un espectacle per a tots els públics. Busquem que la gent se'l senti molt seu i gaudeixi cantant i ballant.

Les Santes 2019, 19 Version imposible

19 de juliol


Concert de Versión Imposible - Plaça Santa Anna, 23 h

També els acompanyarà el grup Polaer