Presenta el teu cartell alternatiu!

Enguany, a més a més, el concurs estarà obert a totes les escoles de Mataró que hi vulguin participar

  • Redacció // Fotos: arxiu
  • Divendres, 14 Juny 2019 07:00

Cartell alternatiu Les Santes

El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes celebra enguany la seva onzena edició. Des del Tot Mataró animem a tothom que vulgui participar-hi a elaborar una proposta creativa i original per il·lustrar la festa major de Mataró. A partir d'aquesta setmana ja podeu entregar tantes propostes com vulgueu. El termini de recepció de cartells s'acabarà l'1 de juliol.

El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes és eminentment popular i no hi ha limitació de cap tipus, ni de tècnica, ni d'edat, ni de nombre de cartells per concursant. Només es tracta de seguir fil per randa les bases del certamen i de deixar-se endur per la imaginació.

El vot popular serà el que determinarà quin és el Cartell Alternatiu de Santes 2019, després de la selecció d'una desena de finalistes per part del jurat del setmanari.
Òbviament, guanyar té recompensa. Els participants opten a tres premis: el primer és un iPad gentilesa del Tot Mataró i SimóMac; el segon, un lot de productes de pintura de Boter, i el tercer, dos menús al restaurant Sangiovese (un per al guardonat i un altre per a l'acompanyant).

Enguany, a més a més, el concurs estarà obert a totes les escoles de Mataró que hi vulguin participar. No us ho penseu més i atreviu-vos a fer el vostre cartell!

Cultura 2019, PATROCINADORS

Tota la informació a:

totmataro.cat/cartellsantes 

Les bases del Concurs

El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes és una iniciativa del Tot Mataró i Maresme. La participació és oberta i comporta l’acceptació de les següents bases:

- El concurs donarà de tres premis: el guanyador de la votació popular guanyarà un iPad Mini gentilesa de SimóMac; el segon més votat guanyarà un lot de productes de dibuix gentilesa de Boter, i el premi del jurat guanyarà un menú per a dues persones al restaurant Sangiovese.

- Es poden presentar tants cartells com es vulgui enviant-los a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans de les 24 h de l'1 de juliol de 2019. S’hi haurà de fer constar de forma clara el NOM de l’artista i el TÍTOL de l’obra. L’organització notificarà que ha rebut el cartell correctament i es reserva el dret de fer modificacions en el títol si ho considera pertinent.

- Els treballs han de ser originals i incloure la llegenda 'Les Santes. Festa Major de Mataró. Del 25 al 29 de juliol del 2019'.

- La tècnica és lliure. Els treballs han de ser originals i s’han de lliurar en mida DIN A3 digitalitzat (preferiblement en format PDF).

- El participant cedeix al Tot Mataró i Maresme els drets d’utilització i reproducció dels treballs.

- El guanyador i la resta de premiats es publicaran a l'interior de la revista especial del Tot amb motiu de la festa major de Les Santes.

- El jurat del certamen farà una selecció de cartells finalistes, que passaran a votació presencial i a través de la web i de Facebook a partir del 5 de juliol.

- La votació s'allargarà fins al 15 de juliol i la identitat dels guanyadors es donarà a conèixer per comunicació telefònica el mateix dia.

- El jurat del certamen l’integren l’editora del Tot Mataró Mari Carme Rodríguez, el gerent de SimóMac, Simó Roig, i el responsable de fotografia del Tot Mataró, Daniel Ferrer.

Cultura 2019, LOGO CONCURS CARTELL ALTERNATIU

10 anys de cartells


La varietat d'estils marca les propostes de cada any. Quina serà la guanyadora del 2019?

De cartell de Santes n'hi ha un, però de possibilitats moltes més. Aquesta és la realitat que vol posar de manifest, des de la seva creació, el Concurs que organitza el Tot i que vol ser un estímul per al cartellisme alternatiu i popular. Cada any són més i més diverses les propostes que es reben i que retraten o conceptualitzen la Festa Major de Les Santes de manera original i genuïna.
En aquest sentit n'hi ha prou de veure les diferències entre les deu propostes que han guanyat el certamen i que configuren la col·lecció escollida per votació dels mataronins i mataronines.

Cultura 2019, LOGO CONCURS CARTELL ALTERNATIU

Cultura 2019, LOGO CONCURS CARTELL ALTERNATIU

Cultura 2019, LOGO CONCURS CARTELL ALTERNATIU