La ciutat acull el 1er Festival Internacional d’Escacs

L’esdeveniment esportiu de les festes al Teatre Casal l’Aliança

Entre el 26 de desembre i el 5 de gener (descansant el dia 31 i 1) Club Escacs Mataró organitza el 1er Festival Internacional d'Escacs "Ciutat de Mataró".

Entre els participants hi ha grans jugadors consagrats a nivell internacional com el marroquí Mohamed Tissir (Medalla d'or individual a l'Olimpiada de Calvià 2004 i Campió Absolut d'Àfrica), el mexicà José González García (Medalla de bronze individual a l'Olimpiada de Calvià 2004) o Jesús Barón Rodríguez (Campió d'Espanya Absolut 2004 en modalitat oberta) i amb la presència de joves promeses estatals com Àlvar Alonso Rosell (Campió d'Espanya sub-12 2004 sense cedir ni un sol empat i 5è al mundial sub-12 de Creta 2004) o Hipòlit Asís (Campió d'Espanya sub-18).

El Torneig se celebra al Teatre del Casal de l'Aliança totes les tardes a partir de les 17:00 i el moment més interessant es produirà el diumenge dia 2 de gener amb l'excepcional enfrontament entre els dos medallistes olímpics. Per altra banda, l'entrega de premis està prevista pel dia 5 de gener a les 13:30, ja que aquell dia es juga pel matí.