Activitats per a tota la família al Nou Parc Central

L'Espai Familiar té cada cop més èxit i acull programació de teatre, música, dansa i circ, entre altres

  • Mireia Camacho
  • Dimecres, 25 Juliol 2018 09:17

Espai Familiar - Les Santes

Diverses entitats de Mataró han preparat activitats que ompliran el Nou Parc Central al llarg dels dies que dura la festa de 18 a 21 h. L'Espai s'omplirà de racons on els més petits podran gaudir llegint, jugant o dibuixant i pintant. També hi haurà un 'tangram', que és un espai de moviment per a nadons. Els dies 27 i 28, de 17.30 a 20.30 h hi haurà una animació musical a càrrec de la Bandarra La Llàntia.

La programació de Les Santes acull també actes destacats en aquest mateix espai. El dimecres 25 la tarda començarà amb l'adaptació del musical Chicago a càrrec de l'Aula de Teatre de Mataró i d'Origen Productions. Unes hores més tard, a les 21 h, la Companyia Capicua té preparat un espectacle de circ amb molt d'humor.

El divendres 27, els mataronins tindrem l'oportunitat única de veure a Los Muchachos fent acrobàcies en una "roda de la mort". L'emocionant espectacle es farà dos cops, un a les 18 h i l'altre a les 20.30 h.

Brodas Bros

El cap de setmana també té activitats destacades: el dissabte 28 tothom podrà gaudir de la masterclass de hip hop a càrrec de la companyia internacional de dansa Brodas Bros, a les 18.30 h. I ja per acabar la setmana, el dia 29, hi haurà l'espectacle Be Different, en el qual els músics hauran d'improvisar un concert amb molts tocs d'humor. Serà a càrrec de la companyia Always Drinking Marching Band i hi haurà dues sessions: una a les 18.30 h i una altra a les 21 h.

Ideal per prendre-hi quelcom
A l'espai es podrà gaudir de paradetes de Food Trucks per apaivagar la gana i la set, i també hi ha disponible un servei de guardacotxets, on també s'oferiran vals del 50% de descompte per al pàrquing subterrani situat entre el Parc Central i Plaça Espanya.