La Fundació Maresme sorteja l’accés al backstage del concert de les Dissantes

La polsera solidària de les Dissantes 2018 permetrà coneixer artistes com Txarango, Suu, Germà Negre, Mataró Rumba All Stars i Dj’s Pawesome and Kieb

 

Dissantes 2017

 

La Fundació Maresme i el Projecte Santi han posat en marxa un concurs d’Instagram en el qual comprar la polsera solidària de les Dissantes pot tenir premi. Les Dissantes són una festa inclusiva comunitària pro persones amb discapacitat intel·lectual emmarcada dins la festa major de Mataró i el concert d’enguany se celebrarà el dissabte 21 de juliol a la Platja del Varadorportarà a Mataró, acollint artistes com Txarango, Suu, Germà Negre, Mataró Rumba All Stars i Dj’s Pawesome and Kieb.

Dissantes 2017

El guanyador del concurs tindrà accés al backstage del concert i podrà conèixer els artistes que hi participen, i també rebrà un lot de productes oficials personalitzats dels grups musicals d’aquestes Dissantes.

On comprar les polseres

Les polseres es poden comprar a les oficines de la Fundació Maresme, a la plaça dels Bous, 3-5 de Mataró o el mateix dia de les Dissantes a partir de les 17.30 h i durant tota la nit a la parada habilitada a la Platja del Varador.

Dissantes 2017

Com participar

Per a participar al concurs de les Dissantes, el primer pas és seguir el perfil d'Instagram de la Fundació el Maresme (@josocomtu), deprés s’ha de penjar una foto amb la polsera d’aquest any amb el hashtag #polseradissantes2018. Cal tenir en compte que només pot haver una foto o vídeo per persona i que el compte d’Instagram ha de ser públic per poder veure les fotografies.

El concurs estarà obert des del dimecres 11 de juliol fins a la 01.45 h de la matinada del 22 de juliol. La persona guanyadora rebrà un missatge privat per Instagram a les 02.15 h amb l’hora i punt de trobada per anar al backsatge del concert.

Dissantes 2017