Èxit solidari a les Dissantes

La flashmob del 'Jo sóc com tu' reuneix milers de persones ballant al ritme de Canteca de Macao, els músics de la cançó d'enguany

  • Laia Mulà / Daniel Ferrer
  • Dilluns, 24 Juliol 2017 12:00

Dissantes 2017

Les Dissantes són una diada solidària que any rere any organitza la Fundació Maresme i que reuneix milers de mataronins. Començant a la tarda amb tallers i activitats infantils, la jornada recull fons per a projectes amb persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant la venda de samarretes, braçalets i altres. La flashmob del 'Jo sóc com tu' va ser un dels moments més destacats de la jornada, que enguany va comptar amb la música de Canteca de Macao. La flashmob va omplir l'espai Firal del Parc Nou de mataronins i maresmencs que seguien la coreografia de la cançó. Després d'una batucada en moviment a càrrec dels Tabalers del Maresme va ser el torn dels concerts al Parc Vell.

Dissantes 2017

Cinc concerts i final amb discjòqueis

La nit va començar amb la música tranquil·la i commovedora de Jo Jet i Maria Ribot i va augmentar pulsacions amb el pop festiu d'Animal i el rock d'Exceso. Després va ser el torn del concert de Canteca de Macao i The Cabrians, que van fer ballar al públic amb els seus ritmes actius. Per últim, els discjòqueis Bipolar van fer ballar als més resistents amb els èxits musicals actuals. Una nit festiva amb finalitats solidàries per acostar-nos a Les Santes 2017 i anar escalfant motors.

La Fundació Maresme i el projecte Santi
Els organitzadors són l'Ajuntament de Mataró i la Fundació Maresme, una entitat que promou la inclusió social i la participació activa de persones amb discapacitat Intel·lectual. Ja és la cinquena edició de les Dissantes que, a través del Projecte Santi, visibilitza a les persones d'aquest col·lectiu al Maresme.