'Santes is coming', la samarreta més buscada d'aquest any

Ideala llença el disseny inspirat en 'Joc de Trons' i manté la línia infantil de 'Sóc Santero'

  • Redacció
  • Dimecres, 19 Juliol 2017 09:29

Samarreta Santes is Coming

Les samarretes de dissenys temàtics formen part de l'imatge col·lectiva de Les Santes. Hi ha l'oficial –que aquest any és blanca– però la línia que cada any guanya més adeptes és la d'Ideala que per l'edició d'aquest 2017 presenta com a gran novetat un disseny inspirat en la popular sèrie 'Game of Thrones' o 'Joc de Trons' amb l'espasa d'en Robafaves i la llegenda 'Santes is coming'. Es tracta d'un disseny per adults sobre samarreta negra, amb tallatge complet per a home i dona que versiona l'eslògan d'aquesta popular sèrie americana que acaba d'estrenar nova temporada. El disseny està sent un èxit de vendes.

També hi ha fets els dissenys de 'Santes is coming' amb la Momerota o el Drac a mode dels protagonistes de la sèrie en la mateixa col·lecció.

Samarreta Sóc Santero

Més 'Sóc Santero'

Ideala també manté la seva línia infantil, en forma de la col·lecció 'Sóc Santero' que juga amb colors vius ideals pels petits mataronins. Noves combinacions de colors i l'aposta pels dibuixos de les figures marquen una línia alegre pels fills que contrasti amb l'aposta pel negre dels seus pares.

Per Internet o presencial

Les samarretes de 'Santes is coming' o 'Sóc Santero' es poden comprar a través de la botiga on-line Ideala.cat o presencialment a La Confianza, situada a la Plaça Xica.