De treball de classe a Cartell Alternatiu de Santes

La proposta dels alumnes de P4 B de l'Antonio Machado s'endú la votació popular de la novena edició del Concurs

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dijous, 13 Juliol 2017 13:08

Guanyadors Cartell Alternatiu 2017

Els alumnes de P4-B de l'escola Antonio Machado van treballar durant la segona meitat del curs al voltant dels diferents cartells de Les Santes fins al punt d'acabar-ne fent un entre tots. Es van il·lusionar i es van presentar al Concurs del Cartell Alternatiu de Santes. Finalment la seva proposta, d'indubtable estil i essència infantil, ha estat la més votada i, per tant, la guanyadora del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes.

Cartell Alternatiu Guanyador 2017

Anna Subirà és la tutora d'aquest grup que va decidir prendre part del certamen en grup i que com a tal són guanyadors. Així doncs, pel grup B del P4 d'aquesta escola pública mataronina anirà un iPad Mini, gentilesa de SimóMac i El Tot Mataró, el seu 'Visió d'un P4 molt santero' queda inserit al palmarès del certamen.

La classe de P4-B de l'Antonio Machado la formen l'Hugo, en Biel, l'Adrià, la Maya, la Valèria, l'Arlet, la Zainab, en Ricard, l'Aleix, en Martín, en Julen, la Dhayra, l'Eric, la Xin Lei, la Carta, en Jaume, en Pol, la Luna, la Laia, l'Ainé, la Lara, en Mouhamed, en Gerard i l'Ana Laura.

Segon Cartell Alternatiu de Santes

Segon premi
El cartell 'Amb ganes de festa', d'Axel Rivas Cuevas ha quedat el segon classificat amb més vots i és el guanyador d'un lot de productes de  dibuix i pintura, gentilesa d'Abacus Mataró. Es tracta d'una proposta molt canònica que, fins i tot, duia el logotip de l'Ajuntament de Mataró com si fos el cartell oficial.

Premi del jurat Cartell Alternatiu

Premi del jurat
El cartell 'Quina nit!', de Rubén Bravo Prados s'ha endut el premi especial del jurat i amb ell un menú degustació a Bocca Restaurant. La seva proposta era una de les més originals, amb el cèlebre "Negrito del Parc" superat per tot el que ha vist i viscut en directe en una nit de Santes al Parc Central.

Guanyadors Cartell Alternatiu 2017


Amb la col.laboració de

Ciutat 2017, colaboradors