Joan Lope encara l'estatal de Mataró amb dos títols catalans de tir amb arc

L'arquer mataroní entre els favorits del Campionat Estatal de recorregut de bosc en 3D

A només una setmana de la celebració a Mataró del Campionat d’Espanya de Tir amb arc en la modalitat 3D, el mataroní Joan Lope Masó va aconseguir el títol català en el IXè Campionat de Catalunya de Tir amb Arc de Recorregut de Bosc 3D celebrat a Pardines (Girona). Un èxit que no li ve de nou, tot al contrari, ja que és la quarta victòria consecutiva en aquesta modalitat d'arc mecànic. La classificació final va ser la següent: 1r Joan Lope Masó (Tir Esportiu Mataró); 2n Mario Retamozo Colombo (Arcs Club Maresme); 3r Isidoro Gragera Medina (Club Català de Tir amb Arc).

Però els èxits de Joan Lope no s’aturen aquí, ja que l’anterior cap de setmana també va pujar al graó més alt del podi en el XVI Campionat de Catalunya de recorregut de Bosc 2D, celebrat a l’ACM de Vilassar de Dalt, amb una puntuació de 1225 punts.

Campionat d’Espanya a Mataró
Esperem que aquests resultats siguin un bon presagi, i els èxits de l’esportista del TEM puguin continuar en el Campionat d’Espanya de tir amb arc en recorregut de bosc 3D que va començar ahir a Mataró, a les instal·lacions de Can Canyameres al costat de Can Bruguera.

La competició individual, amb uns 170 inscrits de tot l’Estat, consta de quatre recorreguts al llarg de tres dies. El dissabte es realitzaran el segon i tercer recorregut, mentre que el quart i definitiu es farà el diumenge 19. En tots aquests recorreguts l’assistència de públic no es possible a causa de la perillositat que suposaria pels espectadors, però per tal que públic pugui gaudir de la vistositat d’una competició d’aquest nivell, el diumenge 19 després de l’últim recorregut, pels volts de les 12 del migdia, s'habilitarà una zona amb grades des d'on es podrà seguir la final per equips territorials, una bona ocasió per gaudir de l’espectacularitat d’aquesta modalitat del tir amb arc.