Penya l’Esplanada “B” guanya la 32a edició de les 12 Hores de petanca internacionals

Bon nivell al torneig del programa de Les Santes Esportives

Com ja es tradicional des de fa més de trenta anys, una de les activitats més destacades de les Festes de Les Santes és la celebració de les 12 HORES INTERNACIONALS DE PETANCA que organitza Penya L’Esplanada a les seves instal·lacions de la Plaça de la Brisa. Aquest any es van celebrar el dia 25 de juliol i arribaven a la 32 edició, disputant-se el XXVII Trofeu Gene-ralitat i el XVII Trofeu Ciutat de Mataró.

El dia abans va tenir lloc l’onzè CONCURS INTERNACIONAL DE TIR DE PETANCA, amb els millors tiradors de Balears, Bagenne (Sud de França), selecció espanyola i Catalunya. La final la van jugar dos tiradors del CP Badalona, resultant guanyador Juan Arribas.

En la competició de les 12 Hores que va anar de 8 del matí fins a 8 de la tarda, el guanyador va ser l’equip B de la PENYA L’ESPLANADA, que va sumar 19 punts dels 26 possibles. Per darrere seu quedaren El Puente (Balears) i Mas Guinardó amb 18, Selecció Espanyola i Las Torres Rubí amb 16, L’Esplanada C i San Damián amb 15, Badalona amb 12, L’Espanada A amb 11, Bagenne i Castelldefels amb 10, La Palmera amb 9, Mediterrani amb 7 i Turó amb 6.El lliurament de premis va ser presidida per Salvador Grabulosa, director del Patronat d’Esports, en representació de l’alcalde Sr. Joan Antoni Barón, per Ignasi Doñate, director general del Consell Català d’Esports de la Generalitat i per Anna Figueras, adjunta a la presidència de la Federació Espanyola de Petanca.